KN
87-35

Deelvergroting van de foto hieronder. De KN 87-35, Bravo Cie, 12 painfbat op de Oranjekazerne 1975. Foto: Hans Holdijk, waarvoor dank!

De 88-75 met daarachter de 87-35

De KN 87-33 en de 87-35 in een NBC wasstraat. Jaar onbekend. Collectie Museum Garde Regiment Grenadiers en Jagers. Met dank aan Hans Karssen [ klik voor groot ]

Foto: Gert-Jan Zeeman op Facebook Garderegiment Jagers en 12 Pantserinfanterie bataljon.
[ klik voor groot ]

Gert-Jan: "Navo oefening Atlantic Lion 1983. Weekeind break op de zolder van een disco/kroeg, tussen de klikkende relais van de lichtinstallatie. Bij gratie een droge slaapplaats omdat de BROM daar het een en ander gerepareerd heeft. Het wiel staat er naast, omdat de "03" te snel op pad ging na onderhoud in het BOG. Uitgehaald op maandagmorgen, snel volgegooid en op pad. Op de heenweg brand in de accubak omdat de polen niet vast zaten. Bij Hamelen een losgelopen wiel en in de laatste afdaling voor het weekeinde stopte de "02" van de CC voor een splitsing en ik vol er achterin. Door de remmen getrapt omdat de remleiding niet goed vastgezet was. Achterop klappen was toch een ding. Later nog terug van Harskamp achter Theo Zoontjes aan. Die moest vol op de remmen voor een slingerende tegenligger, alleen .... zijn YP had dus storing in de verlichten. Resultaat; 1 YP neus 7 cm lager als in het instructieboekje en 3 maanden ziekte wet. Tot Edo de Jaeger me op m'n beide woonadressen ging stalken met telegrammen."

[ Volgende ] TERUG