GAPC-Repulser 1:52 3D print

De GAPC-Repulser, een gepantserd militair voertuig dat is ontworpen om personeel en uitrusting in gevechtsgebieden te vervoeren. Hiervan is met veel succes gebruik gemaakt door de guerrillastrijders in de junglewerelden, vanwege het lage profiel en het vermogen om zelfs over de meest dichte ondergroei heen te gaan.
Het beschikt ook over wat vuurkracht met dubbele op een sponson gemonteerde QU4-blasters, die een volledige 180 graden zijbescherming kunnen bieden. Deze heeft ook acht zittende Guerrilla Infanterie-passagiersfiguren in de achtercabine, die een afneembaar dak heeft. De commandant, de bestuurder en de passagiers kunnen worden verwijderd en de luiken kunnen worden gesloten, zodat deze voor elk leger kan worden gebruikt en desgewenst je eigen figuren kunt toevoegen.

De ontwerper David Sheff hierover:
"Ik ben al meer dan 33 jaar beeldhouwer en speelgoeduitvinder voor de meeste grote speelgoedbedrijven. Ik heb aan Marvel, DC, Harry Potter, Disney, Polly Pocket gewerkt en aan nog veel meer speelgoed dat ik ben vergeten! Eťn speeltje waar ik nooit aan heb gewerkt, was Star Wars. Tijdens de COVID-lockdowns in Groot-BrittanniŽ merkte ik dat mijn werk een beetje stil lag, dus begon ik Squamous Miniatures. Ik hou ook van militaire geschiedenis en design, dus begon ik de twee inspiratiebronnen te combineren om miniaturen te maken. Twee jaar lang had ik een zeer succesvolle Patreon, maar die was erg vermoeiend, dus ben ik ermee gestopt.
De GAPC-Repulser is eigenlijk hoe ik mijn favoriete APC heb kunnen modelleren. De YP-408 heeft zoín uniek uiterlijk, iets waarvan ik dacht dat het zich goed leende voor het hoekige uiterlijk dat sommige Star Wars-voertuigen domineert.

Ik combineerde dit met motoren in zwaartekrachtliftstijl die ik leuk vind uit de hovercrafts van The Matrix. Ik wilde dat ze nog steeds visueel de wielen van de YP-408 zouden suggereren.
Ten slotte heb ik de achterkant flink veranderd om plaats te bieden aan een open achtergedeelte, dat zich goed leent voor het modelleren van de inzittenden en het stuk bruikbaarder maakt voor wargaming.
Het is geenszins een zeer nauwkeurige weergave van de YP-408, maar er werd gewoon een voertuigontwerp gebruikt waar ik van hou als uitgangspunt om een sciencefictionvoertuig te creŽren dat er bekend uitzag, maar hopelijk ook interessant."

Let op:
Dit is ALLEEN een STL voor 3D-printen en niet het fysieke product. Vereist een 3D-printer en kennis van 3D-printen om te gebruiken.

Technische opmerkingen:
De bestanden zijn ontworpen voor miniaturen op schaal 35 mm ( schaal 1:52 )
Dit zijn hoogwaardige 3D-printproductiebestanden bedoeld voor harsprinten. Ze werken wellicht op filamentprinters, maar de maker ondersteund die printmethode niet standaard.
Voor meer bijzonderheden en aankoop info:  https://davidsheffmodels.gumroad.com/l/kfhev

TERUG